Servicii Zinzolin

Animație pentru copii

Copilul tău merită petrecerea mult visată de ziua lui și nu numai!
Câți dintre noi, adulții, nu iubim personajele animate? Cine nu le îndrăgește pe Elsa, Buburuza Miraculoasă, Eroii în Pijamale sau chiar pe Rapunzel, Albă ca Zăpada sau SpiderMan? Dacă noi le îndrăgim, mai încape vorbă ce parere au picii despre ele?
Dar cum ar fi ca personajul favorit al micuțului să apară în carne și oase la petrecerea lui? Nu numai să apară la petrecere, dar să și aibă un bagaj pliiiiin cu surprize pentru el și invitații lui.
Animatorii îmbrăcați în personajele iubite de copilul dumneavoastră sunt renumiți pentru petrecerile pline de veselie, distracție, dar și învățăminte. Copii de toate vârstele sunt antrenați în joaca lor dar nici părinții nu sunt lăsați deoparte.
După o serie de jocuri și concursuri, animatorul oferă copiilor surprizele mult așteptate si meritate, pictură pe față și baloane modelabile.
Ce mai asteptați? Oferiți-i piciului cel mai frumos cadou!
 
 

Ursitoare botez

Ursitoarele soseau în casa micuțului după naștere pentru a-i stabili destinul. Noi, suntem o trupă de profesioniști care învie și păstrează aceste datini, aducând în seara botezului o fărâmă de basm împletită cu tradiții strămoșești și accente moderne, pentru un moment de neuitat.
Pentru că fiecare botez este unic, și spectacolul ursitoarelor trebuie să fie unic. Textul, mesajele și versurile sunt adaptate, astfel încât să conțină detaliile importane din viața familiei: bunici, parinți, nași și frați, plus urările de bine și o doză de umor care să îi distreze pe invitați și pe cei surprinși chiar în versurile textului.
 

 

FUN SCIENCE

„Mi s-a spus și am uitat. Am văzut și am înțeles. Am făcut și am învățat.” Confucius
Programele Fun Science sunt compuse din activități pentru copii cu sute de experimente, atent selecționate și organizate pe discipline și vârste iar scopul Fun Science este stimularea copiilor să descopere și să se bucure de miracolele științei.
Învățăm și ne distrăm în același timp, făcând experimente științifice trăsnite alături de un profesor și mai trăsnit.
 
 

Ateliere de creație

Ateliere diferite ca tematică sau tehnică prin intermediul cărora cei mici, dar și cei mari explorează domeniul nemărginit al creativității dar și al artei.
 

Decorațiuni baloane

Trebuie să recunoaștem că oricine și-ar dori să primească în dar un balon, dar nimeni nu spune cest lucru. Astăzi nici un eveniment nu este complet fără baloane, ele devenind parte a oricărui eveniment.
 
 

Cabină Foto

Vrei sa surprinzi momente cu adevarat de neuitat? Cabina foto este cea mai buna idee!
logo